Kérdése van? Hívjon minket! +36-34/999-655

WPC termékek

PRÉMIUM WPC TERMÉKEK!
WELL DECK
INNOVÁCIÓ!

A WELL DECK WPC termékek előállításánál az egyik legfontosabb szempont a környezettudatosság volt.

A WELL DECK WPC termékek saját gyártású, egyedi receptúra alapján készülnek. A bennük felhasznált fa közép-európai keményfa, úgy, mint dió, kőris, bükk, tölgy és akác. A termékünkben felhasznált farészek a legkisebb szemcseméretűek a piacon fellelhető kompozit termékek között.

 A WPC sokoldalú felhasználhatóságáról röviden

A WELL DECK WPC rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amik alkalmassá teszik arra, hogy sokoldalúan felhasználható legyen. Elsősorban kültérre tervezett, de akár beltéren is kihasználhatóak az előnyei. A WPC termékekből teraszburkolatot készítenek, de ugyanígy lehet belőle medencefedés, kerítés, pergola, járda, kerti bútor, falburkolat. Felhasználhatóságának csak a képzelet szab határt.

Kémiai tulajdonságok

Az általunk gyártott termékek nem tartalmaznak nehézfémeket, vagy más környezetre, élőlényekre veszélyes anyagokat, vegyianyag kipárolgásuk nincs és környezetkímélő eljárás eredménye. Nagyfokú ellenállóképességgel rendelkeznek, a külső környezeti hatásokkal szemben.

Szín

Gyártáshoz használt színezőanyagok UV- állóak. A színkarakterek ezért szélsőséges időjárási viszonyok esetén is megmaradnak.