Kérdése van? Hívjon minket! +36-34/999-655

Gyakran ismételt kérdések

Mennyire stabil, mennyire karcálló, mennyire melegszik, mennyi terhet képes elviselni?

WELL DECK PRÉMIUM WPC TERASZBURKOLAT innovatív statikai kamráinak köszönhetően rendkívül stabil szerkezet. Karcállósága kiemelkedő, de mint minden burkolat, úgy ez is megkívánja a körültekintő használatot. Ügyeljen, hogy kerti bútorainak fém lába ha nincs rajta megfelelő védelem (műanyag tok, filc stb.) ne okozzon karcos sérülést. Kerülje az egy pontra nehezedő sérülések lehetőségét. Figyeljen rá, hogy a teraszburkolatra magasból leeső tárgyak ne tudjanak kárt okozni! A WELL DECK PRÉMIUM WPC TERASZBURKOLAT, mint minden anyag melegszik! Különösen akkor ha árnyék nélküli területen kerül kivitelezésre. A WD teraszburkolat statikai kamráinak rendkívüli előnye, hogy egy fajta levegő keringetés létrejöttének lehetőségét adják, igy a burkolat a levegő hőmérsékletéhez képest akár 10 ℃-kal is hűvösebbé vállhat. A WELL DECK TERASZBURKOLAT RENDSZEREK TEHERVISELÉSI KÉPESSÉGE 500 Kg/nm. Kérjük vegye figyelembe, hogy ez az érték egy adott területű pontterhelés megvalósulásakor a fenti érték tekintetében különösen releváns!

Van-e lehetőség megtekinteni a terméket valahol?

Természetesen Igen! Központi bemutatótermünkben, országos értékesítési hálózatunk partnereinél, postai úton küldött termékminta csomagok formájában, helyszíni termékbemutató keretében*.
*kérjük vegye figyelembe, hogy az Ön által megválasztott helyszínen történő bemutatónk kapcsán Önnek költségei merülhetnek fel.

 

Mennyire fakulnak az UV sugárzás hatására a WPC termékek?

A WELL DECK PRÉMIUM BURKOLATOK és KERÍTÉSRENDSZEREK rendkívüli színtartóságukkal válltak a WPC piacának legkiemelkedőbb termékévé! Termékünk színtartósságát 10 éves folyamatos tesztek bizonyítják. Kérjük vegye figyelembe, hogy burkolat és kerítés rendszerünk szerves, élő anyagot, fát tartalmaz így valamelyest színében reagál a nap uv sugárzására!
Ez a minimális színváltozás a kompozit termékek esetén teljesen normális folyamat, amely a burkolat fa tartalmának érési folyamata. Gondoljon csak bele, egy, a bútorüzletben vásárolt valódi fa bútor is minimális, árnyalati változáson megy keresztül az idő múltával.
A WELL DECK PRÉMIUM WPC termékek tekintetében ez az érési folyamat a napsugárzás intenzitásának függvényében 2-3 hónap. Az érési folyamat letelte után a színe válozatlan marad a teljes élettartama alatt.

 

Van-e cégüknek kivitelezési szolgáltatása?

Természetesen van! Cégünk a burkolataink, kerítésrendszereink országos telepítése kapcsán saját és szerződéses vallakozók bevonásával végez kivitelezői tevékenységet!
Kivitelezési díjainkról a Well Deck Kft. aktuális díjszabásában tájékozódhat!

 

Saját magam is tudom a teraszburkolatot telepíteni?

Igen! Minimális kézügyességgel a WELL DECK PRÉMIUM WPC TERASZBURKOLATOKAT saját maga is könnyedén telepítheti. Telepítése semmivel sem bonyolúltabb, mint egy laminált parketta lerakása.

 

Milyen felületre telepíthető a Well Deck prémium wpc teraszburkolat?

A WELL DECK PRÉMIUM WPC TERASZBURKOLAT RENDSZEREK telepíthetőek sík, 1 % lejtéssel bíró, stabil, aprószemcseméretű beton hordozófelületre, vagy tetőkre akár vízszigetelés megléte esetén is, teraszokra, fém terasz szerkezetekre, döngölt murva ágyra stb. Kérjük vásárlás előtt mindig kérje ki szakértő kollégáink véleményét !

 

Mennyi időt vesz igénybe a teraszburkolat kivitelezése?

Egy 100 nm-es sík, szabályos négyszög terület kivitelezése hozzávetőlegesen 4 nap. Természetesen a kivitelezési idő nagyban függ a terület sajatosságaitól.

 

Milyen gondozást igényel?

Gyakorlatilag a WELL DECK PRÉMIUM WPC TERMÉKEK semmilyen gondozást nem igényelnek. Nincs szükség festésre, olajozásra, felújító ápolásra. A legtöbb WPC termékforgalmazó előírja a felület évenként kétszeri, olajozó ápolását egy speciális WPC ápoló készítménnyel! Ne dőljön be! A kelet-ázsiai WPC termékek mindegyike erőteljes vízfelvételi tulajdonságokkal rendelkezik amellett, hogy UV ellenálló képességük egyenesen nevetséges! A forgalmazók ezen tulajdonságok tompítása érdekében hívják fel a figyelmet az ápolásukra, majd ha ezt a termék tulajdonosa nem teszi, gyors vállvonogatással közlik, sajnos a garanciális feltételek a termék nem megfelelő ápolásának hiányában nem érvényesíthetőek! Szomorú, de sajnos ez a valóság! Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy WELL DECK PRÉMIUM WPC TERMÉKEINK semmilyen ápolást nem igényelnek!