Kérdése van? Hívjon minket! +36-34/999-655

WD Cappuccino "I" szegőprofil
WD Cappuccino "I" szegőprofil
11 600 Ft

WD Cappuccino "I" szegőprofil

WD Cappuccino "I" szegőprofil
WD Cappuccino "I" szegőprofil

Szélesség: 70 mm

Magasság: 10 mm

Hosszúság: 4 m

Súly: 6 kg/db

RAL színkód: 8002

11 600 Ft
Adatok
Cikkszám
WDCAsi
Termék ismertető
PRÉMIUM WPC TERMÉKEK!
WELL DECK INNOVÁCIÓ!
A WELL-DECK WPC termékek előállításánál az egyik legfontosabb szempont a környezettudatosság volt.
A WELL DECK WPC termékek saját egyedi receptúra alapján készülnek. A bennük felhasznált fa közép-európai keményfa, úgy, mint dió, kőris, bükk, tölgy és akác. A termékünkben felhasznált farészek a legkisebb szemcseméretűek a piacon fellelhető kompozit termékek között.

A WPC sokoldalú felhasználhatóságáról röviden
A WELL DECK WPC rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amik alkalmassá teszik arra, hogy sokoldalúan felhasználható legyen. Elsősorban kültérre tervezett, de akár beltéren is kihasználhatóak az előnyei. A WPC termékekből teraszburkolatot készítenek, de ugyanígy lehet belőle medencefedés, kerítés, pergola, járda, kerti bútor. Felhasználhatóságának csak a képzelet szab határt.
Kémiai tulajdonságok
Az általunk gyártott termékek nem tartalmaznak nehézfémeket, vagy más környezetre, élőlényekre veszélyes anyagokat, vegyianyag kipárolgásuk nincs. Nagyfokú ellenállóképességgel rendelkeznek, a külső környezeti hatásokkal szemben.
Szín
Gyártáshoz használt színezőanyagok UV- állóak. A színkarakterek ezért szélsőséges időjárási viszonyok esetén is megmaradnak.
Hasonló termékek