Kérdése van? Hívjon minket! +36-34/999-655

 WD Barcelona Cappuccino Wpc kerítés profil
WD Barcelona Cappuccino Wpc kerítés profil
13 200 Ft

WD Barcelona Cappuccino Wpc kerítés profil

 WD Barcelona Cappuccino Wpc kerítés profil
 WD Barcelona Cappuccino Wpc kerítés profil

Szélesség: 140 mm

Magasság: 22 mm

Hosszúság: 4 m

2 féle felület kezelés

Súly: 8 kg/db

RAL színkód: 8002 (barna)

13 200 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Cikkszám
WDBACAk
Termék ismertető
WELL DECK AZ ELSŐ MAGYAR INNOVATÍV KERÍTÉSRENDSZER GYÁRTÓ!
A WELL DECK BARCELONA ÉS MILANO WPC KERÍTÉS RENDSZER TELJESEN GONDOZÁSMENTES!

Felület
A WELL DECK WPC kerítés profilok két féle felületkezeléssel érhetők el, ezáltal mindkét oldal frontfelületként felhasználható. Kés, kefe és marórendszer alkalmazásával érjük el a termék felületének esztétikus megjelenését.

Szerkezeti elemeink
A WELL DECK nem csak kerítés profilokat kínál, nálunk a kerítés teljes fém vázszerkezetének minden elemét megtalálja! Kínálatunkban megtalálhatók kerítés oszlopok, személykapuk, kétszárnyú kapuk, tolókapuk, kerítés mezők.
Fém termékeink anyaga porfestett aluminium kivitelben elérhető.
Színválaszték
Vázszerkezeti elemeinket 12 féle Ral színben festjük, az alabbi színek összeállítása során arra törekedtünk, hogy az épp aktuális építészeti stílusirányzatok, vagy klasszikusabb és mediterán vagy akár hagyományos építészeti látványokba is könnyedén illeszthető legyen a termék. A fentebb felsorolt színeken kívül az egyéb színek színterezésének felára 20%.

Tisztítás
A WELL DECK WPC termékek semmilyen gondozást nem igényelnek, nincs szükség évenkénti festésre, olajozásra, pácolásra. Söpréssel, porszívózással, slaggal vagy magasnyomású mosóval vegyszermentes tisztítás ajánlott

.Szín
Gyártáshoz használt színezőanyagok UV- állóak. A színkarakterek ezért szélsőséges időjárási viszonyok esetén is megmaradnak. Cappuccino színünk barnának felel meg.
Hasonló termékek